Over mij

Het geven van workshops en delen van mijn kennis daarin vind ik geweldig leuk om te doen.  Sinds ik, in ongeveer 2001, mijn eigen atelier ben gestart heb ik al veel workshops mogen geven waarin mensen  mooie producten hebben gemaakt. Kijk maar eens bij mijn blog post.

Als begeleidster van de workshops vind ik het belangrijk dat je iets maakt wat van goede kwaliteit is. Ook probeer ik bij te dragen aan een goede ongedwongen werksfeer. Thuis geef ik workshops in een mooi ruimtelijk atelier.

Buiten het delen van mijn kennis in workshops mag ik ook één keer in de week op zorgboerderij Hoeve Vredeveld vilten met de deelnemers.  Daarnaast mag ik af en toe gastlessen op de Warmonderhof  in Dronten verzorgen.

Zelf heb ik ook veel workshops gevolgd in zowel binnen- als buitenland  zoals bij Judith Pocs, Pam de Groot, May Hvistendahl en Linda Dezijn.

Naast het geven van workshops vind ik het leuk om mijn vilt producten niet alleen “in mijn winkel” te verkopen maar ook op markten, fairs en evenementen.

Over mij